Onze recreatiegebieden zijn nog altijd toegankelijk. Ook Uit®waarde volgt de richtlijnen van het RIVM en vraagt bezoekers minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden en niet met grote groepen bij elkaar te komen.

De recreatiegebieden zijn ruim opgezet en er is dus voldoende ruimte om afstand van elkaar te kunnen houden. Houd de website van het RIVM  in de gaten voor het laatste nieuws en richtlijnen. Bij de entrees van de recreatiegebieden hebben we de belangrijkste maatregelen weergegeven.

Vanwege de grote aantallen sporters die gelijktijdig de Outdoor Fitness Zone bij de Rijkerswoerdse Plassen gebruiken, is besloten deze sportvoorziening af te sluiten. Vanaf 23 maart is gebruik niet meer toegestaan. Sporten in groepsverband is op al onze recreatiegebieden vanaf 23 maart verboden.

In verband met het Coronavirus is ons kantoor gesloten. Alle medewerkers zijn telefonisch of per mail bereikbaar. Excuses voor dit ongemak. Het toesturen van de parkeerabonnementen kan wat langer duren dan u gewend bent. Echter, wij zullen ervoor zorgdragen dat de bestelde parkeerpassen voor 1 april bij u binnen zijn.

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact