Belangrijk bericht voor gebruikers van de Galgenwaard die met de auto komen. Omtrent het parkeren op het gebied zijn er maatregelen genomen. Reden hiervan is dat er vorig seizoen veel overlast is ervaren door de directe omgeving door het parkeren van trailers en auto’s.
In overleg met de gemeente is besloten een aanpassing te maken zodat de overlast tot het verleden behoort. Recent is daarom een slagboom geplaatst waardoor extra parkeerruimte is ontstaan op het dagrecreatieterrein.
Bij extreme drukte krijg je een munt. Deze munt dient om de slagboom open te sturen. Je kunt de auto parkeren achter het gedeelte van de slagboom. Nadat je weer terug bent en de auto wilt ophalen zal de slagboom automatisch openen. Je kunt dan de boot laden en weer naar huis gaan.
  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact