Ede – Gisteren vond de officiële ondertekening plaats van het sponsorcontract voor het pontje Rhenen-Lienden met Mr. Accu uit Ede.

Wij zijn verheugd met deze nieuwe sponsor die het pontje Rhenen-Lienden een warm hart toedraagt. Jaarlijks gaan er duizenden e-bikes over de pont en Mr. Accu is een partij die bij deze fietsers onder de aandacht mag worden gebracht. Mr. Accu zorgt voor evenals de e-pont voor een beter klimaat door hergebruik van bestaande accu’s. Onderstaand even een kort uitleg hierover.

Er zijn verschillende redenen om je accu nieuw leven in te blazen, of wel; te laten reviseren. Het kan zijn dat jouw fietsaccu het helemaal niet meer doet, minder kilometers maakt of dat je de huidige capaciteit van je accu wilt vergroten. In het kort houdt reviseren in dat de versleten energiecellen van de fietsaccu vervangen worden om ervoor te zorgen dat de oorspronkelijke capaciteit weer bereikt wordt of zelfs vergroot wordt. De behuizing van de accu blijft hetzelfde, alleen de inhoud wordt aangepakt.

Uiteraard is accurevisie voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe accu.
De behuizing van de originele accu blijft bij een accurevisie behouden. Het cellenpakket in de behuizing wordt volledig vervangen. Door dit hergebruik is het voordeliger om te reviseren dan een nieuwe fietsaccu aan te schaffen. U kunt hierin denken aan een kostenbesparing van maximaal €500.

Daarnaast reviseert Mr. Accu ook oudere accumodellen die bijvoorbeeld nieuw niet meer leverbaar zijn.

De versleten fietsaccu is klaar om gereviseerd te worden. Dit met als doel om de capaciteit en kwaliteit van de fietsaccu te vergroten. Dit doen we door de inhoud, het cellenpakket, te vervangen voor nieuwe A-grade (Kwaliteit) cellen. Door het vergroten van de kwaliteit en capaciteit wordt de levensduur van de accu verlengt. Dat betekend dat de fietsaccu weer jaren mee kan, klaar voor veel fietsgenot!
  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact