Werk aan het Spoel – Donderdag 25 april 2024 vond de doop en eerste vaart plaats van de Liniepont. De nieuwe pont kreeg de officiële naam e-Liniepont. Het fiets- en voetveer vaart tussen de UNESCO Werelderfgoed Hollandse Waterlinies locaties: Werk aan het Spoel, Fort Everdingen en Werk aan de Groeneweg.

Kaartverkoopster van de pont mevrouw Willy van Selm uit Schalkwijk doopte het nieuwe duurzame pontje. De wethouders van de oevergemeenten Culemborg, Houten, Vijfheerenlanden en de provincie Utrecht maakten de nieuwe naam van de pont bekend.

De start van het vaarseizoen van de toeristische pontjes van Uit®waarde vond plaats met een eerste officiële vaart met de nieuwe e-Liniepont.

Vanaf Koningsdag 27 april 2024 vaart het pontje volgens het vaarschema. Kijk hiervoor op https://www.uiterwaarde.nl/pontjes/de-liniepont/

 

 

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact