nieuws_3.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_1.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_4.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_2.jpg
Nieuws Nieuws

Contact

Uitrwaarde Locatie

Bezoekadres:

Dorpsstraat 32
4012 BG  Kerk-Avezaath

Postadres

Postbus 6139
4000 HC  Tiel

T 0344 - 68 16 44
info@uiterwaarde.nl

www.uiterwaarde.nl 

Nieuws

22 mei 2008

Nieuwe naam voor Recreatiemaatschappij Rivierengebied

Vanaf 22 mei gaat de Recreatiemaatschappij Rivierengebied onder een nieuw naam door het leven. Gekozen is voor een naam met een dynamische uitstraling die beter bij ons recreatiebedrijf past. Wij verwachten dat de nieuwe naam beter past bij de toekomst, waarin wij vele nieuwe plannen en ontwikkelingen gaan beginnen.

Uit®waarde staat voor de uiterwaarden in ons rivierengebied en past goed bij het werkterrein waar wij actief zijn. Het teken ® staat voor recreatie, rivieren en routes.

Nieuw logo
Om de nieuwe naam kracht bij te zetten, is ook een nieuw logo ontworpen. Oranje, blauw en groen bepalen het logo. Oranje verwijst naar de recreatie, blauw naar onze events (evenementen) en groen naar onze routes. De “slinger”er doorheen symboliseert een rivier.
Ook een geheel vernieuwde website is in de lucht gebracht: www.uiterwaarde.nl

Op 22 mei is door mevrouw M.H.H. van Haaren, Gedeputeerde van de provincie Gelderland, de nieuw naam uit®waarde onthuld. We nemen afscheid van een periode waarin de Recreatiemaatschappij Rivierengebied na de verzelfstandiging is uitgegroeid tot een modern bedrijf met een goede toekomst.

Nieuwe naam Uiterwaarde 

UIT®WAARDE OP TWITTER

Uit®waarde zoekt vrijwilligers

Heeft u een groot vaarbewijs en/of Rijnpatent? dan bent u meer dan welkom bij ons. We bieden een leuke hobby: varen over de Waal. U krijgt een onkostenvergoeding. Klik voor meer informatie en om u aan te melden.

 

Download de Voetveren App

Deze gratis app (IOS en Android) toont alle veerverbindingen van Nederland.

Uiterwaarde download de app