nieuws_3.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_1.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_4.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_2.jpg
Nieuws Nieuws

Contact

Uitrwaarde Locatie

Bezoekadres:

Dorpsstraat 32
4012 BG  Kerk-Avezaath

Postadres

Postbus 6139
4000 HC  Tiel

T 0344 - 68 16 44
info@uiterwaarde.nl

www.uiterwaarde.nl 

Nieuws

21 sep 2017

Actie als afsluiting verenseizoen

ACTIE ALS AFSLUITING VERENSEIZOEN
De laatste vaardag van het 2017 is in zicht. De fiets- en voetveren van Uit®waarde varen nog tot en met zondag 1 oktober. 
Als afsluiting van het seizoen is er een publieksactie. Elke 2e passagier krijgt deze laatste week een gratis overtocht. De actie begint op zondag 24 september en loopt tot en met zondag 1 oktober 2017.
De tien pontjes varen op de Waal (Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden), de Maas (Pontje Ham, Ravenstein-Niftrik en Batenburg-Demen), de Neder-Rijn (Rhenen-Lienden en Renkumse Veer), de Lek (Liniepont) en op  de Linge (Heukelum-Galgenwaard).
De vaartijden zijn iedere dag vanaf 10.00 uur. De laatste afvaartijden zijn te vinden op de informatieborden ter plaatse.
Voor het gemak kan op vier voetveren contactloos gepind worden (Rhenen-Lienden, Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden).
Informatie over het vaarschema en eventuele stremmingen zijn te vinden op uiterwaarde.nl. Volg ons ook via FB en Twitter.
 

UIT®WAARDE OP TWITTER

Uit®waarde zoekt vrijwilligers

Heeft u een groot vaarbewijs en/of Rijnpatent? dan bent u meer dan welkom bij ons. We bieden een leuke hobby: varen over de Waal. U krijgt een onkostenvergoeding. Klik voor meer informatie en om u aan te melden.

 

Download de Voetveren App

Deze gratis app (IOS en Android) toont alle veerverbindingen van Nederland.

Uiterwaarde download de app