nieuws_3.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_1.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_4.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_2.jpg
Nieuws Nieuws

Contact

Uitrwaarde Locatie

Bezoekadres:

Dorpsstraat 32
4012 BG  Kerk-Avezaath

Postadres

Postbus 6139
4000 HC  Tiel

T 0344 - 68 16 44
info@uiterwaarde.nl

www.uiterwaarde.nl 

Nieuws

29 jan 2018

Nieuwe sponsor voetveer Druten-Dodewaard

Gemeente Neder-Betuwe en Uit®waarde verwelkomen SKOY uit Dodewaard als nieuwe sponsor van het fietsvoet-veer Dodewaard-Druten! 

Vanaf begin mei zal het veer weer in de vaart gaan en vele fietsers en wandelaars kunnen overzetten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers en de volgende Neder-Betuwse sponsoren: Assurantie Adviesbureau Prima voor Elkaar, Recreatiepark De Markplas, Herberg De Engel, Babypark Kesteren, Houdstermaatschappij Dekker BV, Verenigde Bedrijven de Beijer BV, Nationaal Fruitpark Ochten, Camping de Linie, Geurts Conservenfabriek BV, Café het Centrum, DPA Cauberg Huygen BV en SKOY. Wilt u ook (informatie over) sponsor worden van het veer? Neemt u dan contact op met Sandra Meullenbruck van de gemeente (smeullenbruck@nederbetuwe.nl of via telefoonnummer 14 0488 ). Of lijkt het u leuk om zelf aan het roer te staan? Neemt u dan contact op met Ellen van der Burg van Uitrwaarde (e.burg@uiterwaarde.nl of via telefoonnummer 0344-681644). 

UIT®WAARDE OP TWITTER

Uit®waarde zoekt vrijwilligers

Heeft u een groot vaarbewijs en/of Rijnpatent? dan bent u meer dan welkom bij ons. We bieden een leuke hobby: varen over de Waal. U krijgt een onkostenvergoeding. Klik voor meer informatie en om u aan te melden.

Ook zoeken wij een struincontroleur voor het traject Loevestein-Zaltbommel. Trajectcontrole: 2x per jaar, 20 km wandelen door het mooie landschap. Interesse? Neem dan contact met ons op. 

Download de Voetveren App

Deze gratis app (IOS en Android) toont alle veerverbindingen van Nederland.

Uiterwaarde download de app