nieuws_3.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_1.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_4.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_2.jpg
Nieuws Nieuws

Contact

Uitrwaarde Locatie

Bezoekadres:

Dorpsstraat 32
4012 BG  Kerk-Avezaath

Postadres

Postbus 6139
4000 HC  Tiel

T 0344 - 68 16 44
info@uiterwaarde.nl

www.uiterwaarde.nl 

Nieuws

22 mrt 2018

Vooraankondiging Maas en Waalse Oogstdagen op Gouden Ham

Nu het voorjaar lonkt, is het bestuur van de Maas en Waalse Oogstdagen weer begonnen met het organiseren van het bekende zomerse evenement Maas en Waalse Oogstdagen. 

 

Dit jaar begroeten ze boeren, burgers, streekbewoners en toeristen graag op zaterdag 11 en zondag 12 augustus op Strand Maaslanden (Riverside) in het recreatiegebied Gouden Ham. Oude en bekende elementen zoals het N.K. hooien, streekmarkt, boeren driekamp, kinderboerderij en het landbouwplein zullen worden aangevuld met nieuwe bezienswaardigheden en activiteiten. Het complete programma is nog in wording en wordt een verrassing. Het wordt zeker weer een paar dagen gratis Maas en Waals spektakel en vermaak voor jong en oud. Noteer de dagen alvast en mis het niet.

Kijk op www.oogstdagen.eu voor meer informatie of volg ons op Facebook.

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Anke van Bergen, oogstdagen@gmail.com.

UIT®WAARDE OP TWITTER

Uit®waarde zoekt vrijwilligers

Heeft u een groot vaarbewijs en/of Rijnpatent? dan bent u meer dan welkom bij ons. We bieden een leuke hobby: varen over de Waal. U krijgt een onkostenvergoeding. Klik voor meer informatie en om u aan te melden.

Ook zoeken wij een struincontroleur voor het traject Loevestein-Zaltbommel. Trajectcontrole: 2x per jaar, 20 km wandelen door het mooie landschap. Interesse? Neem dan contact met ons op. 

Download de Voetveren App

Deze gratis app (IOS en Android) toont alle veerverbindingen van Nederland.

Uiterwaarde download de app