nieuws_3.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_1.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_4.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_2.jpg
Nieuws Nieuws

Contact

Uitrwaarde Locatie

Bezoekadres:

Dorpsstraat 32
4012 BG  Kerk-Avezaath

Postadres

Postbus 6139
4000 HC  Tiel

T 0344 - 68 16 44
info@uiterwaarde.nl

www.uiterwaarde.nl 

Nieuws

16 mei 2018

Opening Jutterseiland De Meent

De afgelopen maanden is in het recreatiegebied De Meent in Beusichem een speeleiland gemaakt waar kinderen gratis kunnen spelen en zich kunnen uitleven met hun eigen fantasie. 

 

Ouders met kinderen zijn van harte welkom om kennis te maken met deze geweldige “speeltuin”. De officiële opening is op woensdag 23 mei om 15.00 uur op De Meent. Tijdens de opening geeft Gasterij De Meent tot 16.00 uur voor de kinderen een gratis raketijsje of een glas limonade weg.

 

Met boomstammen is op Recreatiegebied De Meent (Beusichem) een uniek avontuurlijk klim- en klauterparadijs gemaakt. Het speeleiland in het water is bereikbaar via het strand, een trekpontje en een mooie loopbrug. Jutterseiland is gratis toegankelijk. Ook kan er vanaf dit seizoen gratis op de Meent geparkeerd worden.

 

Meer informatie: FB: Jutterseiland De Meent.

UIT®WAARDE OP TWITTER

Uit®waarde zoekt vrijwilligers

Heeft u een groot vaarbewijs en/of Rijnpatent? dan bent u meer dan welkom bij ons. We bieden een leuke hobby: varen over de Waal. U krijgt een onkostenvergoeding. Klik voor meer informatie en om u aan te melden.

Ook zoeken wij een struincontroleur voor het traject Loevestein-Zaltbommel. Trajectcontrole: 2x per jaar, 20 km wandelen door het mooie landschap. Interesse? Neem dan contact met ons op. 

Download de Voetveren App

Deze gratis app (IOS en Android) toont alle veerverbindingen van Nederland.

Uiterwaarde download de app