nieuws_3.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_1.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_4.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_2.jpg
Nieuws Nieuws

Contact

Uitrwaarde Locatie

Bezoekadres:

Dorpsstraat 32
4012 BG  Kerk-Avezaath

Postadres

Postbus 6139
4000 HC  Tiel

T 0344 - 68 16 44
info@uiterwaarde.nl

www.uiterwaarde.nl 

Nieuws

4 jun 2018

Feestelijke ondertekening sponsorcontract

Feestelijke ondertekening sponsorcontract voetveer Beuningen-Slijk-Ewijk

Slijk-Ewijk – Directeur Alex Kwakernaak van Uit®waarde ondertekende vandaag, in aanwezigheid van wethouder D. Horsthuis-Tangelder van de gemeente Overbetuwe, het sponsorcontract met het Dorpshuis in Slijk-Ewijk voor het fiets- en voetveer Beuningen-Slijk-Ewijk. 

De gemeente Overbetuwe stelt de maatschappelijke betrokkenheid van ondernemers uit de gemeente die zich verbinden aan de pont op prijs. De familie Broekhuizen, nieuwe exploitanten van het Dorpshuis Beatrix, zijn voor de komende drie seizoenen verbonden als nieuwe sponsor aan het fiets- en voetveer Beuningen-Slijk-Ewijk. Reden van de sponsoring is dat de familie Broekhuizen de toeristische recreatie erg belangrijk vindt en het voetveer een warm hart toedraagt. In de directe nabijheid van het Dorpshuis ligt ook het Fietsroutenetwerk en de Struinroute langs de Waal. De vele fietsers en wandelaars kunnen bij het Dorpshuis genieten van een kopje koffie met wat lekkers erbij.

Voor informatie en/of eventuele stremmingen kijk op uiterwaarde.nl en 
dorpshuisslijk-ewijk.nl

UIT®WAARDE OP TWITTER

Uit®waarde zoekt vrijwilligers

Heeft u een groot vaarbewijs en/of Rijnpatent? dan bent u meer dan welkom bij ons. We bieden een leuke hobby: varen over de Waal. U krijgt een onkostenvergoeding. Klik voor meer informatie en om u aan te melden.

Ook zoeken wij een struincontroleur voor het traject Loevestein-Zaltbommel. Trajectcontrole: 2x per jaar, 20 km wandelen door het mooie landschap. Interesse? Neem dan contact met ons op. 

Download de Voetveren App

Deze gratis app (IOS en Android) toont alle veerverbindingen van Nederland.

Uiterwaarde download de app