nieuws_3.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_1.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_4.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_2.jpg
Nieuws Nieuws

Contact

Uitrwaarde Locatie

Bezoekadres:

Dorpsstraat 32
4012 BG  Kerk-Avezaath

Postadres

Postbus 6139
4000 HC  Tiel

T 0344 - 68 16 44
info@uiterwaarde.nl

www.uiterwaarde.nl 

Nieuws

11 sep 2018

KLM Open

Beleef de regio en sla een balletje tijdens het KLM Open 2018 in Spijk

Donderdag 13 september gaat het KLM Open van start bij golfbaan The Dutch in Spijk. Ook dit jaar zijn Regio Rivierenland, gemeenten Leerdam, Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal hier vertegenwoordigd met een gezamenlijke promotiestand Recreatie & Toerisme op de KLM Open Expo. De stand biedt de kans om te laten zien hoe mooi de regio is en wat er allemaal te beleven valt voor de bezoekers in de omgeving. Daarnaast zijn er sportieve activiteiten voor jong en oud.

Twee jaar geleden werd het KLM Open voor het eerst in Spijk, gemeente Lingewaal, gehouden. Het KLM Open behoort tot een van de grootste jaarlijkse sportevenementen van Nederland. Onderzoek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), dat is uitgevoerd in opdracht van de gemeente Lingewaal, toont aan dat het KLM Open 2016 en 2017 goed was voor de waardering van de regio en een grote economische impact heeft op de sector recreatie en toerisme.

Promotiestand voor bezoekers
Om de regio extra op de kaart te zetten, slaan de samenwerkende gemeenten en Regio Rivierenland opnieuw de handen ineen met een gezamenlijke promotiestand op de KLM Open Expo. Dit wordt ondersteund door het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland, Lingestreek, Uit®waarde en een aantal lokale ondernemers en vrijwilligers. De KLM Open Expo is de grootste golfbeurs van Nederland en grenst aan de golfbaan. Deze Expo vindt gelijktijdig met het golftoernooi plaats, van 13 tot en met 16 september 2018. De stand toont de recreatiemogelijkheden aan de bezoekers van het golfevenement. Het brengt de highlights uit het gebied in beeld, zoals forten, kastelen, de Nieuwe Hollandse Waterlinie, rivieren, recreatiegebieden, overnachtingsmogelijkheden, glas en fruit.

Vermaak voor jong en oud
Kinderen tot en met 12 jaar kunnen ook dit jaar tijdens het KLM Open spelenderwijs kennismaken met golf in het RAAK!-funpark. Nieuw dit jaar is Optimist on Tour, in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie laat het Watersportverbond kinderen kennismaken met de watersport in het naast de golfbaan gelegen Lingebos. Deze activiteit wordt ondersteund door de gemeente Lingewaal en mede mogelijk gemaakt door Staatsbosbeheer. Alle basisscholen uit de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal hebben voor beide activiteiten een uitnodiging ontvangen. Daarnaast is er een gratis vrije inschrijving voor kinderen. Meer informatie en inschrijving op: www.golfraak.nl en www.optimistontour.nl

Ook volwassenen kunnen gratis meedoen aan verschillende golfclinics in De Golf Academie. Inschrijven kan via www.klmopen.degolfacademie.nl
Voor senioren uit de gemeente Lingewaal is een speciaal programma samengesteld, inclusief een rondleiding over de baan op donderdagmiddag 13 september. Zij kunnen zich hiervoor aanmelden bij Stijn Brokx van Welzijn West Betuwe: sbrokx@welzijnwestbetuwe.nl of 0345-616 610.

Promotiefilm
Bekijk de promotiefilm en beleef de regio: https://youtu.be/BAf6G1GD5uU

 

UIT®WAARDE OP TWITTER

Uit®waarde zoekt vrijwilligers

Heeft u een groot vaarbewijs en/of Rijnpatent? dan bent u meer dan welkom bij ons. We bieden een leuke hobby: varen over de Waal. U krijgt een onkostenvergoeding. Klik voor meer informatie en om u aan te melden.

Ook zoeken wij een struincontroleur voor het traject Loevestein-Zaltbommel. Trajectcontrole: 2x per jaar, 20 km wandelen door het mooie landschap. Interesse? Neem dan contact met ons op. 

Download de Voetveren App

Deze gratis app (IOS en Android) toont alle veerverbindingen van Nederland.

Uiterwaarde download de app