nieuws_3.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_1.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_4.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_2.jpg
Nieuws Nieuws

Contact

Uitrwaarde Locatie

Bezoekadres:

Dorpsstraat 32
4012 BG  Kerk-Avezaath

Postadres

Postbus 6139
4000 HC  Tiel

T 0344 - 68 16 44
info@uiterwaarde.nl

www.uiterwaarde.nl 

Nieuws

21 mrt 2019

Nieuwe sponsor Renkumse Veer

Gastronomisch restaurant Gastrobar Oude Post uit Renkum sponsort het Renkumse veer door ondertekening van het sponsorcontract.

De locatie midden in het centrum van Renkum is heel bijzonder voor de familie Bregman, want Hans, de vader van de eigenaars, heeft het grootste deel van zijn arbeidsverleden op deze plek gewerkt, eerst als baliemedewerker en later als directeur van het postkantoor. Zijn twee zoons zijn nu werkzaam in Gastrobar als gastheer en chef-kok. Chef-kok Frank Bregman is oud-leerling van Michelin-sterren kok Sergio Herman. Gastrobar heeft een Bib Gourmand en een vermelding in de Lekker 500.  Robert en Frank hopen met Oude Post, waar gastvrijheid, creativiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan, een goede indruk te maken en ontvangen gasten graag voor een heerlijke lunch, borrel of diner in hun trendy zaak.
Wij zijn trots zo’n mooi en gerenommeerd restaurant als sponsor te hebben van ons Renkumse Veer.
 

UIT®WAARDE OP TWITTER

Uit®waarde zoekt vrijwilligers

Heeft u een groot vaarbewijs en/of Rijnpatent? dan bent u meer dan welkom bij ons. We bieden een leuke hobby: varen over de Waal. U krijgt een onkostenvergoeding. Klik voor meer informatie en om u aan te melden.

 

Download de Voetveren App

Deze gratis app (IOS en Android) toont alle veerverbindingen van Nederland.

Uiterwaarde download de app