nieuws_3.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_1.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_4.jpg
Nieuws Nieuws
nieuws_2.jpg
Nieuws Nieuws

Contact

Uitrwaarde Locatie

Bezoekadres:

Dorpsstraat 32
4012 BG  Kerk-Avezaath

Postadres

Postbus 6139
4000 HC  Tiel

T 0344 - 68 16 44
info@uiterwaarde.nl

www.uiterwaarde.nl 

Nieuws

8 apr 2019

Opening obstacle mudrun parcours strand Maaslanden

Datum Zondag 14 april 2019
Tijden 10.00 – 13.00 uur (officiële opening om 11.00 uur)
Locatie Recreatiegebied De Gouden Ham, Strand Maaslanden Appeltern


Op zondag 14 april 2019 vindt de officiële opening van het nieuwe Obstacle MUD RUN parcours. Een parcours bestaande uit 18 obstacles, over een totale lengte van ongeveer 5 kilometer. Uit®waarde heeft dit parcours aangelegd in samenwerking met Riverside. De officiële opening vindt plaats om 11.00 uur, voor genodigden en belangstellenden.

Het parcours loopt over het schiereiland van Strand Maaslanden, het terrein van Riverside en het Langeland aan de oevers van de Maas. Het is voor iedereen vrij toegankelijk zodat je, uiteraard op eigen risico, lekker kunt sporten. Vind je 5 km nog een beetje veel dan kun je ook een korter rondje maken van circa 2 km.

Ter gelegenheid van de opening organiseert Riverside i.s.m. met Diëgo Alblas, sportinstructeur uit Beneden Leeuwen, een wedstrijdrun. Deze start vanaf 10.00 uur. Aanmelden hiervoor is wel gewenst. Het parcours is geschikt voor de gevorderde maar zeker ook voor de beginnende sporter.

Om 11.45 uur en 12.45 uur zijn de recreanten aan de beurt. Diëgo Alblas verzorgt dan een clinic. Iedereen die het leuk vindt, van groot tot klein, mag hier aan deelnemen. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Je kan je op de dag zelf even aanmelden bij de bar van Beachclub Riverside. Het enige wat je mee hoeft te nemen is sportkleding en een gezonde dosis enthousiasme!

Overigens is deelname aan de wedstrijd en de clinic geheel gratis!

Directeur Alex Kwakernaak van Uit®waarde hoopt met de aanleg van dit parcours weer een nieuwe doelgroep naar Strand Maaslanden te trekken en een mooie aanvulling voor het gebied te bieden.

 

UIT®WAARDE OP TWITTER

Uit®waarde zoekt vrijwilligers

Heeft u een groot vaarbewijs en/of Rijnpatent? dan bent u meer dan welkom bij ons. We bieden een leuke hobby: varen over de Waal. U krijgt een onkostenvergoeding. Klik voor meer informatie en om u aan te melden.

 

Download de Voetveren App

Deze gratis app (IOS en Android) toont alle veerverbindingen van Nederland.

Uiterwaarde download de app