Nieuws van Uit®waarde

 

Blauwalg Eiland van Maurik

Er is een waarschuwing voor blauwalg op recreatiepark Het Eiland van Maurik. Kijk voor informatie op zwemwater.nl.

100.000e passagier Pontje Ham overgezet

Op donderdag 27 juni 2019 is in Maasbommel de 100.000e passagier van het Pontje Ham feestelijk overgezet. De gelukkige was de heer Wittenberg uit Oss. Samen met zijn vrouw maakt hij al jarenlang bijzonder graag en vaak gebruik van dit pontje. 

Pontjes weer dagelijks in de vaart

Na een mooie start van het vaarseizoen waarbij de voetveren alleen in de weekeinden in de vaart waren wordt er vanaf zaterdag 15 juni 2019 door alle fiets- en voetveren van Uit®waarde weer dagelijks gevaren.

Re-opening Fietsroutenetwerk Rivierenland

Eck en Wiel - Op donderdag 23 mei 2019 is door de Gelderse gedeputeerde mevrouw Bea Schouten en burgemeester Jan de Boer van de gemeente Buren het Fietsroutenetwerk Rivierenland officieel heropend.

Theater Over en Weer en Uit®waarde ondertekenen Samenwerkingsovereenkomst

BEUNINGEN /SLIJK-EWIJK - Tot Koningsdag liggen ze voor onderhoud in de Gouden Ham; de tien pontjes van Uit®waarde. Tot die tijd is een team van vrijwilligers in de weer om ze technisch na te kijken en van een nieuw likje verf te voorzien. Veiligheid staat voorop. De voetveren worden steeds populairder onder fietsers en wandelaars in het rivierengebied. Jaarlijks maken er zo’n 130.000 recreanten gebruik van de voetveren. Zo ook Theater Over & Weer. Voor het vijfde jaar op rij is er deze zomer in de voorstelling Flessenpost een hoofdrol weggelegd voor “H4 de Weerder”, het veerbootje dat tussen Beuningen en Slijk-Ewijk over de Waal vaart.

Pont Rhenen-Lienden; gestremd

Vanaf zaterdag 4 mei 16.00 uur is de pont Rhenen-Lienden om technische redenen gestremd. Zondag 5 mei zal er daarom ook niet gevaren kunnen worden. Excuses hiervoor.

Nieuwe sponsor Renkumse Veer

Gastronomisch restaurant Gastrobar Oude Post uit Renkum sponsort het Renkumse veer door ondertekening van het sponsorcontract.

Ploggen op De Rijkerswoerdse Plassen

Op zondag 17 maart om 14.00 uur start de eerste plogtocht in Arnhem–Zuid, georganiseerd door de waterschapspartij WaterNatuurlijk.

Aantal overzettingen pontjes

MOOIE AANTALLEN OVERZETTINGEN PONTJES UIT®WAARDE
De zomer van 2018 zal de geschiedenis ingaan als erg lang en zonnig en zal bekend blijven als de zomer met extreem lage waterstanden in met name Waal en Lek.

Terug naar de homepage >>

 

  • © Copyright 2019 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact