Parkeerabonnementen

Ons parkeersysteem werkt op basis van kentekenherkenning, je ontvangt geen parkeerpasje meer.

Het abonnement is na 1 uur actief nadat je de betalingsbevestiging hebt ontvangen. Je kunt vanaf dat moment gebruik maken van je abonnement.
Mocht je in de toekomst het kenteken willen wijzigen dan moet je dit melden via parkeren@uiterwaarde.nl met daarbij de vermelding van jouw contactgegevens, het oude- en het nieuwe kenteken.  Houd er rekening mee dat de wijziging pas na 24 uur verwerkt is. Indien je in de avonduren of in het weekend een wijziging doorgeeft dan wordt deze op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen.

Voor al je vragen en opmerkingen kun je contact opnemen per mail via parkeren@uiterwaarde.nl

Voor een jaarabonnement mogen max. 2 kentekens (uit één huishouden) worden geregistreerd. Voor de Langelandpas en het winterabonnement geldt dat er 1 kenteken mag worden geregistreerd.

Het jaar- en winterabonnement geeft geen toegang meer tot het parkeerterrein bij Watergoed te Valburg, kijk voor de mogelijkheden op de site van Watergoed.

Heb je geen parkeerabonnement dan betaalt je € 6 per passage. Uitsluitend contactloos of per pin te voldoen.

Parkeer abonnement '24 - '25 € 35,00

Dit abonnement geeft toegang tot:  Het Eiland van Maurik, Strandpark Slijk Ewijk, De Rijkerswoerdse plassen en de Gouden Ham, strand Maaslanden. Het abonnement is geldig van 1 april tot en met 31 maart.

Direct boeken

Langeland '24 - '25 € 30,00

Dit abonnement is geldig op het Langeland en hier mag slechts 1 kenteken op geregistreerd worden. Het abonnement is geldig van 1 april tot en met 31 maart.   

 

Direct boeken

Winterabonnement € 17,50

Dit abonnement geeft toegang tot:  Het Eiland van Maurik, Strandpark Slijk Ewijk, De Rijkerswoerdse plassen en de Gouden Ham, strand Maaslanden. Het abonnement is geldig van 1 oktober tot en met 31 maart en geldt voor 1 kenteken.

Direct boeken

Gebruiksvoorwaarden parkeerabonnementen:

  • Het abonnement wordt na toegang gedurende 2 uur geblokkeerd.
  • Het kenteken dient op eigen naam geregistreerd te staan.
  • Het abonnement biedt geen garantie op een parkeerplaats.
  • Het verblijf en het parkeren zijn op eigen risico.
  • Bij storing belt u het telefoonnummer dat op de slagboom staat vermeld.