Met ingang van het seizoen 2021 is een nieuw parkeersysteem. U ontvangt geen parkeerpasje meer maar er wordt gewerkt met kentekenherkenning.

Voor een jaarabonnement mogen max. 2 kentekens (uit één huishouden) worden geregistreerd. Voor de Langelandpas en het winterabonnement geldt dat er 1 kenteken mag worden geregistreerd.

Het jaar- en winterabonnement geeft geen toegang meer tot het parkeerterrein bij Watergoed te Valburg, kijk voor de mogelijkheden op de site van Watergoed.

 

Heeft u geen parkeerabonnement dan betaalt u € 6 per passage. Uitsluitend contactloos of per pin te voldoen.

Jaarabonnement € 35,00

Dit abonnement geeft toegang tot:  Het Eiland van Maurik, Strandpark Slijk Ewijk, De Rijkerswoerdse plassen en de Gouden Ham, strand Maaslanden. Het abonnement is geldig van 1 april tot en met 31 maart.

Direct boeken

Parkeerabonnement Langeland € 30,00

Dit abonnement is geldig op het Langeland en hier mag slechts 1 kenteken op geregistreerd worden. Het abonnement is geldig van 1 april tot en met 31 maart.   

 

Direct boeken

Winterabonnement € 17,50

Dit abonnement geeft toegang tot:  Het Eiland van Maurik, Strandpark Slijk Ewijk, De Rijkerswoerdse plassen en de Gouden Ham, strand Maaslanden. Het abonnement is geldig van 1 oktober tot en met 31 maart

Direct boeken

Gebruiksvoorwaarden parkeerabonnementen:

  • Het abonnement wordt na toegang gedurende 2 uur geblokkeerd.
  • Het kenteken dient op eigen naam geregistreerd te staan.
  • Het abonnement biedt geen garantie op een parkeerplaats.
  • Het verblijf en het parkeren zijn op eigen risico.
  • Bij storing belt u het telefoonnummer dat op de slagboom staat vermeld.