recreatie_2.jpg
Recreatie Waterpret
recreatie_1.jpg
Recreatie Zon en strand
recreatie_3.jpg
Recreatie Watersport
recreatie_4.jpg
Recreatie Speelplezier
recreatie_5.jpg
Recreatie Evenementen
OutdoorFitnessZone.jpg
Recreatie Sporten

Recreatiegebieden

Een minivakantie van een dag of er gewoon een paar uur even uit; Uit®waarde biedt negen recreatiegebieden in het Rivierengebied om op uit te blazen. In zowel de zomer- als de wintermaanden is het heerlijk toeven op de gebieden. Woont u in onze regio, dan is er altijd wel één of meerdere in de buurt. Bezoekt u onze regio van buitenaf, dan zult u prettig verrast zijn!

• De Beldert

Beldert Beach: The place to beach! Gelegen bij Zoelen in de gemeente Buren, op steenworp afstand van Tiel.

• Het Eiland van Maurik

Een waterparadijs voor jong en oud in een prachtig natuurgebied. Vlakbij Maurik in de gemeente Buren, ook wel de ‘oogappel van de Betuwe’ genoemd.  

• De Galgenwaard

Dit knusse recreatiegebied in Oosterwijk aan De Linge in de gemeente Leerdam is ideaal om te verblijven en te vissen. Maar ook wandelaars en fietsers zullen hier genieten.

• De Gouden Ham

Een groot en veelzijdig waterrecreatiegebied in Appeltern in het Land van Maas en Waal. Zo’n 330 ha aan strand, water, campings, een jachthaven, natuur en een open verbinding met de Maas.

• Het Park Holthuizen

Dit kleine natuurgebied met schitterende kolken, wandel- en fietspaden ligt tussen Huissen en Arnhem, tegenover stadspark Immerloo aan de Huissense dijk.

• De Meent

Jong en oud beleven veel plezier op dit gezellige recreatiegebied bij Beusichem, vlakbij Culemborg, in de gemeente Buren.

• De Rijkerswoerdse Plassen

Hét recreatiegebied van Arnhem en omstreken. Naast dagrecreatie vinden hier ook festivals plaats. Uniek is de gloednieuwe Outdoor Fitness Zone. Ten zuiden van de wijk De Laar in Arnhem-Zuid is het te doen!

• Het Strandpark Slijk-Ewijk

Dit gevarieerde recreatiegebied ligt in de gemeente Overbetuwe, nabij Valburg en het landgoed Loenen. Het biedt alles voor een heerlijke dag uit.  

• Het Zeegbos

In dit bosgebied tussen de woonwijken van Huissen (Loovelden) en Arnhem (Rijkerswoerd) kunt u lekker hardlopen, wandelen en fietsen/mountainbiken.

Uiterwaarde De Gouden Ham

De Gouden Ham

Uiterwaarde Slijk-Ewijk

Het Strandpark Slijk-Ewijk

Uiterwaarde Het Eiland van Maurik

Het Eiland van Maurik