recreatie_2.jpg
Recreatie Waterpret
recreatie_1.jpg
Recreatie Zon en strand
recreatie_3.jpg
Recreatie Watersport
recreatie_4.jpg
Recreatie Speelplezier
recreatie_5.jpg
Recreatie Evenementen
OutdoorFitnessZone.jpg
Recreatie Sporten

Watersport

Het Rivierengebied is met haar vele rivieren en plassen de perfecte regio om watersport te beoefenen. Uit®waarde biedt watersporters volop mogelijkheden: zeilen, waterskiën, surfen, kanoën, kajakken, waterfietsen, varen met de boot, maar ook vissen. Liefhebbers van watersport kunnen hun hart ophalen op en aan De Linge, op Het Eiland van Maurik en op De Gouden Ham.

De Linge

Uit®waarde typeert De Linge als één van de mooiste rivieren van Nederland. Vanaf het water ervaart u hoe prachtig het Lingegebied is. Het is één grote fruittuin. In uw eigen boot, kano of in de rondvaartboot vaart u langs karakteristieke lintdorpen, het Landgoed Mariënwaerdt, het torenfort bij Asperen, de 'glasstad' Leerdam en de oude vestingstad Gorinchem. Langs de gehele Linge zijn aanlegplaatsen, jachthavens, rondvaartbedrijven en kanobedrijven gevestigd.

Het Eiland van Maurik

Het Eiland van Maurik van Uit®waarde is een paradijs voor watersporters. Het waterrecreatiegebied staat in open verbinding met de rivier de Neder-Rijn, waardoor watersporters prima hun sport kunnen beoefenen.

De Gouden Ham

De Gouden Ham is een uniek waterrecreatiegebied van Uit®waarde met open verbinding met De Maas, tussen Maasbommel en Appeltern in het Land van Maas en Waal. Liefhebbers van watersport kunnen hier hun hart ophalen.

Uiterwaarde watersport

Uiterwaarde watersport