Het Eiland van Maurik

De Meent

De Gouden Ham

De Rijkerswoerdse Plassen

Het Strandpark Slijk-Ewijk

De Galgenwaard

Het Zeegbos

De Beldert met Beldert Beach

Onze recreatieparken

Acht prachtige recreatieparken van Uit®waarde in het Rivierengebied wachten op jou! Hier is het heerlijk fietsen, zwemmen, wandelen, watersporten, zonnen, luieren, outdoor fitnessen en spelen. En dat het hele jaar door. Ideaal voor een minivakantie of om gewoon even uit te blazen. Om het nog mooier te maken: de toegang is gratis!
Voor het overnachten in de passantenhavens of het gebruik van extra voorzieningen tref je hier de bijbehorende tarieven aan.

Wat is er te doen?

Op diverse parken vind je uitdagende activiteiten op het gebied van outdoor sporten en spelen. Ook vinden er regelmatig (sportieve) evenementen plaats. Jouw bezoek combineren met een mooie fiets-, wandel- of struinroute? Ook dat is mogelijk.

Ga je liever vissen op onze recreatiegebieden dan is dit toegestaan.
Ook het nachtvissen is toegestaan. Al onze wateren zijn ingebracht bij Hengelsportfederatie Midden Nederland. Om te mogen vissen zijn uiteraard de benodigde vergunningen vereist. In de app van ‘Visplanner’ kun je zien waar en wanneer er gevist mag worden. Je kunt hiervoor het betreffende water invoeren en de kaart bekijken om te zien waar het is toegestaan en in welke periode.
Voor deelgebied “het Langeland” op recreatiegebied de Gouden Ham geldt er een beperking. Dit gebied kun je alleen met een speciale toegangspas met de auto bereiken. Deze kun je rechtstreeks bij Uit®waarde of ter plaatse (tijdens kantooruren) bij de beheerder aanschaffen.

Volop strand, geen files

Kom naar een recreatiepark bij jou in de buurt of maak een rit naar het Rivierengebied. Wij hebben stranden waarvoor je niet in de file hoeft te staan. Met uitstekende parkeer- en overige voorzieningen.
De druktemonitor Gelderland geeft aan als het druk is op de gebieden. Kijk voordat je vertrekt hierop.

Klik snel op onze parken!

Bekijk hieronder onze recreatieparken en plan je bezoek. Liever een folder? Die kun je hier downloaden.

Evenementenlocaties en -agenda

Op zoek naar een prachtige locatie voor jouw evenement? Van festival tot sportdag en alles daartussen en daarbuiten; op onze recreatieparken heb je letterlijk de ruimte.

Klik hier om te lezen hoe het werkt.
Je vindt hier ook de evenementenkalender.

Parkeerabonnement

Wij hanteren vriendelijke tarieven voor parkeren op onze parkeerterreinen. Je betaalt met muntgeld of met pin. Bezoek je onze recreatieparken regelmatig? Dan is een parkeerabonnement een voordelige optie.

Klik hier voor alle informatie en om een abonnement aan te vragen.

Liever een folder?

Op deze website lees je alles over onze recreatieparken. Maar misschien heb je een liever een folder die je kunt uitprinten.

Klik hier om naar onze folders te gaan.

  • © Copyright 2024 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact