routes_2.jpg
Routes Lekker fietsen
routes_1.jpg
Routes Eindeloos vooruit
routes_4.jpg
Routes Struinen
routes_3.jpg
Routes Links of rechts?

Routes

Het prachtige Rivierengebied verdient het om te worden ontdekt. Of u hier nu woont of van buiten de regio komt; u raakt niet uitgekeken. Uit®waarde heeft een eigen Routebureau dat in totaal ruim 1.500 kilometer bewegwijzerde routes heeft ontwikkeld en deze ook in beheer en onderhoud heeft. En nog elk jaar komen daar routes bij bijvoorbeeld: struinroutes en wandelnetwerk.

Routes van Uit®waarde: van advies tot onderhoud

Uit®waarde brengt de routes tot stand in opdracht van overheden, organisaties en bedrijven. Daarbij zijn wij ook verantwoordelijk voor het advies, het projectmanagement, de realisatie en het beheer en onderhoud.  

Volg de bruine borden!

Op de routes vindt u diverse toeristische ondernemers die uw struin-, wandel-, fiets- of skate-/skeelertocht nog prettiger maken. Van terrassen, restaurants en campings tot fruitstalletjes en alles daarbinnen en daarbuiten. U vindt ze gemakkelijk dankzij de 1.300 bruine borden. Bent u ondernemer? Via Uit®waarde kunt u voor eigen rekening bruine borden regelen.

Bordje beschadigd of weg?

Naast de bruine borden die naar de locaties van de ondernemers leiden, wijzen talloze tracéroutebordjes u de weg. Ontdekt u dat er een bordje beschadigd of weg is? Meld het ons en wij maken het weer in orde.

Uiterwaarde bordje weg

 

    

Struinen Uiterwaarde

Fietsen Uiterwaarde
 
Wilt u ook (of met uw partner) vrijwillige struincontroleur worden?
Het traject Loevestein-Zaltbommel moet in het voor- en najaar gecontroleerd worden. Aantal kilometers is 20.
Informeer naar de werkzaamheden en onkostenvergoeding: info@uiterwaarde.nl