routes_2.jpg
Routes Lekker fietsen
routes_1.jpg
Routes Eindeloos vooruit
routes_4.jpg
Routes Struinen
routes_3.jpg
Routes Links of rechts?

Actuele info Routebureau

Wandelnetwerk

In december 2013 kreeg Uit®waarde van Regio Rivierenland de opdracht om een wandelnetwerk te ontwikkelen. Er is een gespreksronde met alle gemeenten en grotere terreinbeheerders geweest. Alle voorstellen en bevindingen zullen worden verwerkt in het kaartbeeld zodat er een conceptnetwerk ontstaat. Het streven is om in het najaar van 2014 het netwerk te laten plaatsen, zodat het in het voorjaar 2015 kan worden geopend.

Opdracht Struinen 6

De opdracht voor het realiseren van het laatste traject van de struinroute langs de Waal - Struinen 6 - is binnen. Momenteel zijn we bezig om de grondeigenaren in beeld te krijgen, zodat hun om toestemming voor medegebruik kan worden gevraagd. Als alles volgens planning loopt, zal de route aan het einde van 2014 worden geplaatst.

Fietsroutenetwerk plus

In opdracht van Regio Rivierenland is Uit®waarde bezig met het opwaarderen van het Fietsroutenetwerk. Dit netwerk is vijf jaar geleden geplaatst en na dit tijdsbestek is het gebruikelijk om te bekijken of er knel- of verbeterpunten zijn betreffende het netwerk. Na een ronde langs alle gemeenten is er een aantal verbeterpunten naar voren gekomen. Er is opdracht verleend aan Folkersma om deze punten aan te passen zodat het netwerk nog beter wordt. Naast deze verbeterpunten zijn alle toeristische ondernemers in Rivierenland aangeschreven of zij deel wil nemen aan het keurmerk ‘Fietsers Welkom’ van het Landelijk Fietsplatform. Doen zij mee, dan zal Uit®waarde een deel van de kosten voor het eerste jaar voor haar rekening nemen. Inmiddels hebben zich 50 ondernemers aangemeld.

Routebureau Bloesem Wandelen Uiterwaarde
 
Routebureau Wandelroutes Uiterwaade