routes_2.jpg
Routes Lekker fietsen
routes_1.jpg
Routes Eindeloos vooruit
routes_4.jpg
Routes Struinen
routes_3.jpg
Routes Links of rechts?

Fietsen

Van fietsen door het Rivierengebied krijgt u nooit genoeg. Of u nu over de dijken of langs de weilanden en boomgaarden en forten fietst; u zult steeds worden verrast. Uit®waarde heeft schitterende routes voor u in petto. 

Fietsroutenetwerk

Bijna heel Nederland is inmiddels voorzien van regionale fietsroutenetwerken. Zij zijn gebaseerd op een netwerk van rustige wegen en fietspaden die bij elkaar komen in genummerde knooppunten. Zo ook het Fietsroutenetwerk Rivierenland en Regio Arnhem Nijmegen. Elk knooppunt binnen dit netwerk heeft een uniek  nummer. Tussen de knooppunten lopen verbindingsroutes die in twee richtingen bewegwijzerd zijn met zogenaamde tracéborden. Met dit systeem kunt u zelf uw route bepalen door van knooppunt naar knooppunt te fietsen.  

Fietsroutes Rivierengebied

Pak de fiets en geniet van de mooiste routes. Van korte tot lange tochten; u kunt uw hart ophalen in het Rivierengebied. Meer informatie en  en andere routes vindt u op www.lekkerfietsen.nl en Fietsroutes in Rivierenland.

Bordje beschadigd of weg?

Het kan voorkomen dat een bordje is beschadigd of ontbreekt. Als u dit ontdekt en het ons meldt, dan maken wij het weer in orde.

Fietsroutenetwerk Uiterwaarde
 
Uiterwaarde fietsen