RETRO TRIMBAAN

De Retro Trimbaan is elke dag open van 6.00 – 22.00 uur.

Nu doen we een work out, gaan we hardrennen en nemen we deel aan een obstacle run… vroeger gingen we trimmen op een trimbaan. Nu vind je een Retro Trimbaan op De Rijkserswoerdse Plassen bij Arnhem en op De Meent in Beusichem. Het gebruik is op eigen risico.

Retro Trimbaan

De Rijkerswoerdse Plassen

Retro Trimbaan

De Rijkserswoerdse Plassen
Rijkerswoerdsestraat 1b
6845 AB Arnhem
Telefoon: 026 – 383 02 58

Retro Trimbaan

De ouderwetse trimbaan in een nieuw jasje

 

Ken je ze (nog): de trimbanen die je in de diverse bossen in Nederland aantrof? Staatsbosbeheer legden deze in de jaren ’70 aan. Helaas worden de meeste daarvan nauwelijks onderhouden en zijn daardoor vervallen. Enorm zonde! Daarom heeft Uit®waarde deze ouderwetse trimbanen gekopieerd en gerevitaliseerd naar de ‘Retro Trimbaan’.

Op recreatiepark De Rijkerswoerdse Plassen kun je je uitleven op de Retro Trimbaan rondom de kleine plas (oostplas). Het rondje is ongeveer 2 kilometer lang en telt 17 objecten/obstakels. Je hebt bij elk object de keuze voor een makkelijke of moeilijke oefening.

 

Hoe werkt dat?

Wij hebben de oefeningen voor je op een rijtje gezet. Download de instructies. Wil je zien hoe het in de praktijk werkt? Bekijk dan deze video waarin de baan werd uitgeprobeerd. Inmiddels is hij helemaal klaar.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Parkeerabonnement

Bezoek je De Rijkerswoerdse Plassen regelmatig? Dan is een parkeerabonnement een voordelige optie. Al vanaf zes bezoeken ben je goedkoper uit met een abonnement.

Klik hier om een abonnement te kopen.

  • © Copyright 2021 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact