De Toro

De Toro is elke dag open van 6.00 – 22.00 uur.

De Toro is een kleurrijk sportveld, waarbij de traditionele doeltjes zijn vervangen door interactieve panelen. De goals met LED-verlichting en sensors reageren als het doel wordt geraakt.

Je kunt gratis en op eigen risico gebruikmaken van de Toro. 

De Toro

De Rijkerswoerdse Plassen

Close
Routebeschrijving
'; ';
opties weergeven Verberg de opties
Print Reset
Ophalen van de route...

De Toro

De Rijkserswoerdse Plassen
Rijkerswoerdsestraat 1b
6845 AB Arnhem
Telefoon: 026 – 383 02 58

De Toro

Actief sporten op een interactief sportveld

 

De Toro is ontwikkeld vanuit het gedachtegoed van hockeycoach Marc Lammers. Waar hij vroeger zelf op straat voetbalde of hockeyde, constateerde hij dat kinderen opeens achter de Wii zaten.

Net als hij, vindt Uit®waarde dat kinderen, jongeren én volwassenen de ruimte moeten krijgen om te sporten, ook als die ruimte beperkt beschikbaar is. De Toro is ook inzetbaar als serieuze sportfaciliteit voor sportclubs of in gemeenten die hun inwoners willen stimuleren tot een actievere leefstijl.

 

Het spel op de Toro ligt nooit stil

Door de afgeschuinde hoeken en 4 doeltjes aan iedere zijde van het veld is het spel altijd in beweging en staat er geen enkele speler stil. Op dit moment zijn er zeven verschillende spellen voor ontwikkeld en beschikbaar. Daaronder voetbal, hockey en ijshockey.

Parkeerabonnement

Bezoek je De Rijkerswoerdse Plassen regelmatig? Dan is een parkeerabonnement een voordelige optie. Al vanaf zes bezoeken ben je goedkoper uit met een abonnement.

Klik hier om een abonnement te kopen.

  • © Copyright 2024 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact