ZANDZIEBAR

ZandZieBar is elke dag open van 9.00 – 20.00 uur.

De toegang is gratis.

Kinderen, ouders, vrienden, vriendinnen, buren, klasgenoten, leraren, juffen, broers en zussen zijn welkom, maar honden helaas niet.

Speeleiland ZandZieBar

Het Strandpark Slijk-Ewijk

Close
Routebeschrijving
'; ';
opties weergeven Verberg de opties
Print Reset
Ophalen van de route...

Speeleiland ZandZieBar

Het Strandpark Slijk-Ewijk
Valburgsestraat 45
6677 PC Slijk-Ewijk
Telefoon: 0481 – 48 18 02

ZandZieBar

Een superleuk speeleiland op Het Strandpark Slijk-Ewijk

 

ZandZieBar is een gratis toegankelijk avonturenleiland van Uit®waarde op Het Strandpark Slijk-Ewijk. Het heeft allemaal natuurlijke spelelementen voor urenlang speelplezier.

ZandZieBar is niet allen superleuk, maar ook van alle gemakken voorzien. Er zijn toiletten vlakbij en als je dorst en honger krijgt, dan kun je terecht bij kiosk ZandZieBar (openingstijden). Kinderen beleven er de grootste avonturen en maken er vriendjes, terwijl hun ouders kunnen relaxen.

Naar aanleiding van klachten van rode bultjes die op het speeleiland zouden zijn gelopen is een onderzoek gestart. Daarom het advies alleen op de speeltoestellen te spelen.

 

Nieuw: Moon Trees

Niet alleen ZandZieBar zorgt voor uren speelplezier. Op Het Strandpark Slijk-Ewijk is ook de innovatieve real-life game Moon Trees te spelen. Geschikt van 6 tot 80 jaar. Klik hier voor speluitleg en een impressie. Ook leuk voor kinderfeestjes, familieuitjes, etc. waarvoor je kunt reserveren bij Evenementenorganisatie Omnivents.

 

Volg ZandZieBar op Facebook en Instagram!

Wil je niets missen over ZandZieBar? Op de hoogte blijven van nieuwtjes en foto’s bekijken? Ga naar de website. En volg ZandZieBar op Facebook en Instagram!

 

Meer foto’s zien? Klik hier.

Parkeerabonnement

Bezoek je Het Strandpark Slijk-Ewijk regelmatig? Dan is een parkeerabonnement een voordelige optie. Al vanaf zes bezoeken ben je goedkoper uit met een abonnement.

Klik hier om een abonnement te kopen.

  • © Copyright 2023 Uit®waarde
  • Postbus 6139
  • 4000 HC Tiel
  • Telefoon 0344 - 68 16 44
  • E-mail info@uiterwaarde.nl
  • Meer informatie?
  • Contact