zakelijk_1.jpg
Zakelijk
zakelijk_2.jpg
Zakelijk
zakelijk_4.jpg
Zakelijk
zakelijk_5.jpg
Zakelijk

Beheer en onderhoud

De gebieden van Uit®waarde kenmerken zich door een mix van recreatieve mogelijkheden in extensieve en intensieve recreatie binnen een natuurrijk decor. Onze eigen beheerorganisatie voert het beheer en onderhoud van de publiek toegankelijke delen van de recreatiegebieden uit: het onderhoud van het openbaar gebied en de gastheerrol voor onze bezoekers. Het hoge kwaliteitsniveau waarborgen wij door een permanente personele bezetting tijdens zowel het hoog- als het laagseizoen.  

Controle zwemwaterkwaliteit

Een gecertificeerd meet- en onderzoeksbureau controleert in opdracht van het Waterschap Rivierenland en Rijkswaterstaat  in de zomermaanden twee keer per maand de waterkwaliteit binnen de zwemwaterlocaties. De resultaten hiervan vindt u hier. Tevens controleren onze beheerders het water op bijzondere kenmerken en vissterfte. In zijn algemeenheid kan worden gesteld dat de waterkwaliteit bij de recreatiegebieden goed is. De recreatiegebieden Eiland van Maurik en De Beldert beschikken zelfs als één van de weinige binnenstranden in Nederland over de Blauwe Vlag.

Beheerder

De beheerder is eerste aanspreekpunt voor de bezoekers, de ondernemers actief binnen het gebied en de regio, de hulpdiensten (politie/brandweer/ambulance), de gemeente en overige (overheids)instanties.

Uiterwaarde zakelijk
 
 
 
Uiterwaarde Blauwe Vlag